Wednesday, May 27, 2009

gambar bekas letak pensel lagi

oit. aku rase berdosa giler mempermainkan hati dan perasaan orang yang betul-betul nak cari contoh-contoh gambar bekas pensel, bekas letak pensel. nah, amik ni. ni yang above ni, pensel box gantian la..sebab hilang yang warne warni aritu... pastu aku dah xde choice sebab x tau dah kat mana bleh cari pensel box cantik kt irbid ni ha... adepon, aku ikhlas bagi gambar ni (terus tangkap ni...) pensel box yang telah aku nyatakan dalam entry sebelum ini...x dapat aku sertakan gambarnye sebab tinggal seme kat mesia nuun... dah pensel box aku simple camni, nak wat camne kan... ha... ak try dah search image - mmg kurang memberangsangkan.



ini set lengkap (x cukup lengkap) tempat letak pensel tu dijah kasik, tabung tu mar kasik... besday 19th ku... cermin beli sendiri. rak buku bersepah-sebab nak exam. cewah2... ni masa aku tgh pinkonatics eh... skang aku neutral dengan hitam putih hikmah kehidupan.

walaupun aku punye pensel box x cantik, anda tak perlu hadiahkan aku pensil box untuk hadiah besday yang ke dua puluh satu nanti. kalau ada jual penselbox bentuk hummer boleh. kalau bg hummer betol sebijik ataupun LG crystal GD900 ataupun LG arena (hoiiiiii demand plak...!) boleh bagi. tapi, kalau pensel box handmade yang best macam kakak aku buat, boleh jugak. tapi, kakak, tolong jangan (mana boleh jangan selepas tolong, tapi aku nak bersopan) bagi adiah pensel box. sebab kalau dari kakak, hadiah lain la lagi best kan. pin pon..

p/s: aku nak balik dah cuti ramadan ni insyaAllah... pastu aku terdetik dalam hati, camne aku nak menghadapi ustaz akhil hayy -eceyh. surau al-falah kampung melayu batu 8, annually jemput beliau bulan puasa... pastu aku ngn kakak ketawa bagai nak rak - yelah, makcik2 slalu lampi bile bliau buat lawak... apparaaa media gossip2... nanti ajk surau tak jemput dah ustaz akil... sob3... gossip itu tidak baik ye kawan2...tapi kalau kita sendiri yang bagi peluang orang bergossip... itu lain pulak ceritanye... sila consider. applies to non-artist juge.

2 comments:

Yankum3~ said...

kau punye demand nk tgi m'gunung eh..
amboi2

one said...

lalala~